Pozvánka na čarodějný podvečer

Pozvánka na čarodějný podvečer

Milí přátelé, 

zveme vás na tradiční oslavu magické noci Čarodějnic/Beltine v úterý 30.4. od 16.00 na naší zahradě v Medlánkách.

Trochu netradiční (ne)pálení čarodějnic, kdy si chceme připomenout, že nemusíme nikoho trestat za jeho výjímečnost. Pojďme u večerního ohně uctít všechny odvážné buditele a po vzoru keltů oslavit příchod jara, plodnost a užít si magickou noc na půli mezi rovnodenností a slunovratem. 

V rámci akce proběhne i členské setkání brněnské LETS skupiny Rozleťse (www.rozletse.cz), tak kdo chce o tomto spolku vědět více anebo se přidat, má možnost se potkat se členy. Bude probíhat opět výměna drobostí z nabídek. 

V 17 hodin je v plánu tradiční společná komentovaná prohlídka zahrady s ukázkami novinek, stavu našeho přírodního bydlení a jiných výplodů naší tvořivoti. Rok rodinného života na zahradě byl náročný, ale plný inspirace pro další období. Rádi vás seznámíme s našimi čerstvými zkušenostmi. Jsme zas o rok dále!

Opět je možné přijít pomoci s přípravou i dříve. Hlaste se, prosím, předem, pomocníky uvítáme. 

Uvítáme i zpětnou vazbu typu přijdu (počet), nepřijdu, možná, ať připravíme dost talířů ke stolu :-). Internetový formulář k tomuto feedbacku je zde: 

https://doodle.com/poll/83xv2fv5qdyi984i

S sebou dobrou náladu, vege dobroty na ochutnání a kdo chce přespat, tak vybavení na noc. Respektujte prosím počasí, budeme převážně venku a později u ohně. 

Přímé souřadnice zahrady GPS: 49°14’46.5″N 16°33’44.1″E nebo 49.246256, 16.562261, ale většina jistě cestu zná. Parkování u zahrady bude nyní mírně složitější, nový majitel pozemku si nepřeje, aby auta parkovala na rohu pole kousek od naší zahrady. Takže budete muset své železné oře zaparkovat buď na rohu než se vjede do naší zóny (max 3 auta) a nebo ještě dále u posedu, pod vedením VN je poštěpkováno a vejde se sem aut více. Jinak raději nechat auta v sídlišti a dojít pěšky.

Pozvánka v PDF formátu

Kontakty

Telefon

petr: 777 755 704
pavlína: 775 028 792

Adresa

ul. Vycházková

Brno - Medlánky

E-mail

petr@gardenman.cz